Coordinadora a Suïssa de la Consulta sobre la Independència de Catalunya

divendres, 27 de novembre del 2009

Comença la Consulta: vot anticipat el 6.12.2009 ZURIC

Informem que la Junta Electoral Federal en la seva primera reunió i seguint les línies traçades des de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència de Catalunya, va formalment definir els criteris pels que es té dret a participar a la consulta a dur a terme en terres suïsses. Així mateix va fixar l'inici de la campanya per la recollida del vot anticipat pel proper 6 de desembre de 2009.

D'aquesta manera el proper diumenge, i després de la presentació de Suïssa Decideix als locals de Casa Nostra de Zuric, començarà oficialment a Suïssa la Consulta sobre la Independència de Catalunya.

Per a votar es necessitarà acreditar-se amb documentació on hi figuri l'origen dels votants. Si us plau, VENIU DOCUMENTATS !

Comissió Suïssa Decideix.
Zürich, 26.11.2009

ATENCIÓ:

Per garantir l’absoluta seriositat i legitimitat de la consulta, hem establert tres condicions necessàries per què una persona pugui votar:

1. Ser major de 16 anys.

2. Residir a la Confederació Helvètica. Aquesta condició es pot acreditar fàcilment mostrant el dia 6 de desembre algun document oficial (per exemple: un carnet de conduir suís, el permís de residència...)

3. Tenir una vinculació amb Catalunya. Aquesta condició es pot demostrar portant un document que acrediti almenys un del següents punts:

  • Que la persona hagi nascut a Catalunya (compte! el document d'identitat suís no especifica el lloc de naixement, mentre que l’espanyol sí ho fa)
  • Que la persona hagi viscut en algun moment de la seva vida, per un temps indeterminat a Catalunya
  • Que la persona tingui ascendència catalana fins a la segona generació (mínim un(a) mare/pare/àvia/avi nascu(t)da a Catalunya)
  • Que la persona estigui casada amb una persona que reuneixi les condicions anteriors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada