Coordinadora a Suïssa de la Consulta sobre la Independència de Catalunya

divendres, 9 d’octubre del 2009

Carta de presentació

Benvolguts lectors,

Us escrivim per informar-vos del fet que un col·lectiu de catalans de Zuric i Argòvia hem creat una comissió per tal d’organitzar un referèndum sobre la independència de Catalunya entre els membres de la comunitat catalana a Suïssa.

Aquest referèndum compta fins ara amb el suport de l’associació oficial organitzadora d’aquestes consultes a Catalunya: decidim.cat i pretén ser un intent seriós de copsar l’opinió dels catalans residents a Suïssa sobre aquest aspecte.

Ens agradaria fer una crida a tots els catalans i catalanes residents a altres cantons de Suïssa per tal de crear una comissió organitzadora dintre de la vostra zona o cantó. Vosaltres seríeu responsables de l’organització d’aquest esdeveniment en la vostra comunitat en el marc d'una subcomissió coordinadora que donaria unitat al projecte.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres (suissadecideix@gmail.com) per tal d'afegir-vos a l'organitzacio, o per a obtenir més detalls sobre el referendum així com les dates proposades.

Ens trobem en una primera fase organitzativa i calen tots el suports possibles a causa de l’envergadura de l’obra. Els nostres objectius són els següents:

  1. Aconseguir que els catalans a Suïssa puguem exercir aquest dret democràtic bàsic com és el fet de participar en referèndums i consultes sobre qualsevol tema.
  2. Conscienciar el màxim de gent per tal que la participació sigui el més alta possible.
  3. Que la nostra acció tingui el màxim ressò mediàtic tant a Suïssa com a Catalunya.
  4. Que aquestes consultes s'estenguin a altres comunitats catalanes a l'exterior.

Som conscients de l’elevat grau de compromís amb Catalunya de la comunitat catalana a Suïssa i és per això que creiem que entre tots farem possible la celebració d’aquest referèndum.

Atentament,

Subcomissió coordinadora a Suïssa per a l'organització del referèndum sobre la independència de Catalunya

1 comentari:

  1. Vaig anar a Ginebra el dia 8 de maig d'aquest any a la concentració davant de l'ONU convocada per Deumil.cat i vaig veure que la comunitat catalana de Suïssa està força ben organitzada. Vaig tenir la percepció que dels dos mil o tres mil que erem hi havia força catalans residents a Suïssa.

    ResponElimina